Home MISSIE EN VISIE
PDF Afdrukken E-mailadres

MISSIE EN VISIE


Waarom Geurts Klussen en Afbouw?

Professioneel, multifunctioneel, vakkundig en kwaliteitgericht.
Wij willen als bedrijf er zo veel mogelijk naar streven dat elke Klus of Verbouwing door Geurts Klussen en Afbouw een verrijking is voor onze Klanten. Of men nu op zoek is naar een stukadoor, elektricien of cv-monteur, een nieuwe badkamer, een complete renovatie of gewoon een klus wil laten uitvoeren. Onze Klanten verdienen de beste kwaliteit, voor een goede en eerlijke prijs, toegesneden op de eigen wensen. Multifunctioneel is één van onze kernwoorden en voor elk probleem of uitdaging is een oplossing. Dit is ons onderscheidend vermogen.

Onze belofte

Daarom zijn wij continu geïnteresseerd in de wensen,  behoeften en ervaringen van onze Klanten. Wij luisteren naar u, wij adviseren en waarderen uw wensen. Wij komen afspraken na. Dit doen wij steeds vanuit een open, vriendelijke en klantgerichte benadering. Vanuit onze passie voor het vak weten wij steeds op een creatieve, vakkundige manier uw verwachtingen te overtreffen. Bovendien brengt Geurts Klussen en Afbouw sfeer in en om uw huis.

Wat mag u van ons verwachten?

Vanuit onze opgebouwde  ervaring sinds februari 2009 weten wij als geen ander hoe wij onze Klanten een professionele en zorgeloze verbouwing kunnen bieden door een sfeervolle en vertrouwde omgeving te creëren. Naast onze ordelijke en gestructureerde manier van verbouwen met één centraal aanspreekpunt 'zorgen' wij voor onze Klanten, waarmee wij een duidelijke bijdrage door een sfeervolle en vertrouwde omgeving te cree willen leveren aan een perfect eindresultaat.

                                                                                                                             Eigenaar Geurts Klussen en Afbouw

                                                                                                                             Antwan Geurts